Green Hours. Degustare de produse tradiționale românești

Vineri seară, pe 25 septembrie, la Green Hours, un spațiu dedicat teatrului alternativ, cântărilor de jazz și blues, a avut loc o degustare de produse tradiționale românești.

Acompaniați de muzica celor de la Fishermanns Orchestra, peste 100 de persoane au gustat și s-au delectat cu slănină afumată, bine ținută la saramură, cu caș de oaie făcut de ciobanii din Vătava și, desigur, au băut țuică de prune, mere, struguri ori de pere.

O parte dintre cei care au gustat produsele ne-au răspuns și la un mic sondaj de opinie care a relevat că 80% din aceste persoane au considerat gustul produselor testate ca fiind „foarte bun”. Drept dovadă, cele 3 kilograme aduse la degustare s-au terminat în mai puțin de două ore.

Toti strainii prezenti la eveniment au apreciat foarte mult produsele traditionale si ne-am mandrit sa le oferim ca amintire imaginea unui colt autentic de Romanie, un colt din Mures.

 

IMG_0246-e1448280605325IMG_0249IMG_0256-e1448280649929IMG_0257IMG_0274IMG_0279-e144828132819711987215_877812748992666_247665907650533078_n12039769_877836828990258_8122291397422972681_nIMG_0247-e1448280625293