Despre noi

Cine suntem?

Suntem o mână și-un pic de oameni, oameni energici, cu inițiativă, determinați să redescoperim România artistică, culturală și cetățenii ei și să oferim o perspectivă largă asupra identităților locurilor celebre, de interes turistic, dar, cu o deosebită atenție, și asupra locurilor mai puțin exploatate.

Avem o strângere fermă, dar delicată – asta este și ceea ce ne-a unit, de altfel. Vrem să ne folosim resursele umane de care suntem foarte mândri în scopul de a reda povești, de a crea un mediu propice pentru nașterea lor și de a participa la dezvoltarea acestora.

Sub imperiul dorinței și al ambiției de a ne atinge ținta, la GrupArte, ne-am canalizat, fiecare în parte, abilitățile asupra ariei de expertiză și suntem echipă completă. Și nu orice fel de echipă, ci una tânără, unită, echilibrată și ambițioasă.

GrupArte – SC Arte Development&Management SRL, o firmă ce își desfășoară activitatea în domeniul turistic și al industriilor creative, ne-a luat sub aripa ei inițiatoare prin intermediul Proiectului „Identitățile și experiențele comunităților: vectori ai dezvoltării economico-sociale” – POSDRU/168/6.1/S/145475. Acum suntem în plin proces de dezvoltare și gata să vă oferim serviciile noastre.

Ce facem?

Toate serviciile noastre gravitează în jurul conceptului de turism responsabil în mediul urban.

Organizăm evenimente – cultural-gastronomice care să aducă atât bucureșteanul, cât și turistul de București, într-un spațiu comun, un teren neutru unde, pe fondul delicios al bucătăriei românești, să se producă un schimb de informații la nivel cultural.

Producem conținut – ne documentăm, scriem, publicăm. Echipa noastră de producție de conținut, formată din ziariști și jurnaliști, își ia subiectele de pe străzile, din clădirile și viețile locuitorilor Bucureștiului. Platforma noastră online, www.merg.in/bucuresti, oferă o poartă de intrare către spiritul și atmosfera orașului. Aducem comunitățile în prim-plan, expunem identitatea orașului și lăsăm cititorii să își aleagă experiențele pe care vor să le aibă.

Organizăm cursuri – Credem în potențialul oamenilor și susținem dezvoltarea profesională și personală. În acest scop oferim cursuri online în diverse domenii, oferind diplomă de participare recunoascută la nivel național. Totodată organizam cursuri pentru personalul din domeniul sanitar, în parteneriat cu Școala Națională de Sănătate.

Documentare la cerere – Căutăm, investigăm, ne documentăm despre subiectele care vă interesează. Vă așteptăm propunerile cu interes.

GrupArte își propune ca produsele sale să devină o marcă înregistrată pe sectorul industriilor creative și al turismului, un punct de reper esențial în descoperirea și valorificarea identităților locale, dar și un punct de referință din punct de vedere al calității, aspectului și utilității informațiilor transmise.